Team building

Vaš tim našem je timu na prvom mjestu! Kreirat ćemo program koji će zadovoljiti vaše profesionalne potrebe i ostvariti želje za zabavom i nezaboravnim provodom! Kulinarsko natjecanje, adrenalinski park, noćna potraga za blagom u šumi, wellness program ili eno-gastro tura s degustacijama  samo su neke od mogućnosti!

Kuhajmo kao Zrinski

Poznato je da hrana (i vino!) povezuju ljude! Dijeleći hranu dijelimo iskustvo. Kuhajući zajedno, stvaramo  prostor za zajedničku kreativnost. Hrana i vino čarobni su elementi koji opušta i povezuje. U našim programima kombiniramo ih s elementima natjecanja, izazova, kreativnosti. Rezultat? Predivno sjećanje na ugodno druženje i „posljedice“ po vaš tim koje ćete jako voljeti! 

Aktivnosti: Timsko kuhanje i večera, Cooking Show – prezentacija pripreme gastronomskih specijaliteta, Kuharsko Show natjecanje, Vinske ceste, Sommelierska škola, Gastro ture

Kulturni & Zabavni

Pobudite kreativnost i timski duh kroz legende, tradiciju i zabavu! Pobudite zaigranost, kreativnost i suradnju kroz igranje uloga, potragu za blagom, natjecanje kao u televizijskom talent-showu! Uživjeti se u novu ulogu i povezati s drugima na novi način zvuči vraški zabavno! A jednom kada se iskuse bliskost i suradnja nužni za pronalaženje blaga, oni se ne zaboravljaju. Čak ni u ponedjeljak na poslu!

Aktivnosti: Etno radionice, Natjecanje u tradicijskim zanatima, Natjecanje u starim sportovima, Potraga za blagom na temu povijesti i kulture grada, Timske igre na temu hrvatskih legendi, Talent – show natjecanja, Karaoke natjecanja

Iz Međimurja sam, pogodi što sam

Po dolasku u Bajkovitu šumu posjetitelji se podijele u timove. Svaki tim dobije vreće s predmetima. Svaki natjecatelj treba pogoditi što se nalazi u vreći isključivo koristeći osjet dodira i zvuka. Predmet se razlikuju po teksturi, obliku i namjeni, a svi su povezani s Bajkovitom šumom i Međimurjem. Pobjeđuje onaj tim koji pogodi više predmeta. 

Trajanje aktivnosti: 45 min

Idealno za grupe do 20 osoba

Međimurska aromaterapija

Po dolasku u Bajkovitu šumu posjetitelji se podijele u timove. Svaki tim dobije set od pet mirisa koje trebaju pogoditi, a odnose se na mirise ljekovitog i začinskog bilja. Također, u igri je važno znati koja su ljekovita svojstva biljaka i kako nam mogu pomoći u svakodnevnom životu.  

Trajanje aktivnosti: 45 min

Idealno za grupe do 20 osoba

Vilinske štafetne igre

Po dolasku u Bajkovitu šumu posjetitelji se podijele u timove. Vile Bajkovite šume vole kad je u šumi veselo i svugdje odzvanja smijeh. Stoga su pripremile štafetne igre u kojima će biti potrebno prenijeti patuljka u žlici, povući zmaja za rep ili vidjeti tko je brži u pletenju vilinske kose i slično. Ali znajte da to nije sve, vile uvijek imaju još koju igru iznenađenja.

Trajanje aktivnosti: 45 min

Idealno za grupe do 45 osoba

Adrenalinski & Pustolovni

Koja je čarobna tajna avanturističkih programa? Vraćanje korijenima! Smjestite grupu ljudi u prirodu i/ili im dajte da se natječu u uzbudljivim disciplinama i zabava je neizostavna! Osim blatnjavih koljena i nasmiješenih lica, vaš tim neizostavno će doći na novu razinu. Suradnja, kreativnost i timski rad podloga su ovih programa i ono što ostaje dugo nakon njih!

Aktivnosti:  Timske igre, Penjanje po umjetnoj stijeni, Streličarstvo, Paintball, Adrenalinski park, Quad safari, Ljudski stolni nogomet, Potraga za blagom, Rafting

Trajanje aktivnosti: 45 min

Idealno za grupe do 45 osoba

Pošalji upit

  Ovaj obrazac prikuplja Vaše ime i prezime, email i kontakt broj kako bismo Vam mogli odgovoriti.

  Ova stranica nastala je tijekom provedbe projekta TOUREX - Extension of the tourism market by family-run tourism service providers along the Drava and Mura (Tenkes csárda – Malo Selo) sufinanciranog iz programa Programa Blight (Interreg V-A Hungary-Croatia Co-operation Program 2014-2020 (HUHR/1801)
  © 2022 Etno Art Travel. Sva prava pridržana.
  Uvjeti korištenja
  Politika privatnosti
  Podnošenje prigovora
  phonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram