Gastro užitak

Kroz priču Patuljaka, Vila, Vilenjaka, Divova, te Zmajeva – Pozoja, okupljenih oko svojih ognjišta, ulazimo u Bajkovitu šumu i Međimurje, gastronomsku zemlju bajki, kako bismo uživali u tradicionalnim jelima obitelji Zrinski.

Ispijamo vrhunska međimurska vina, koja davnu prošlost pretaču u živu sadašnjost. Bajkovita šuma, mistično Međimurje i gastro brend Zrinskih nudi nepresušan izvor delicija, edukativnih radionica, eno-gastronomskih aktivnosti, sadržaja i manifestacija.

 

 

Tradijski stol

Međimurski obed u Bajkovitoj šumi

Svake nedjelje pripremamo tradicionalni Međimurski obed u Bajkovitoj šumi u idiličnom prirodnom okruženju. Uz to, svake nedjelje u 11 sati počinje kostimirana šetnja kroz Bajkovitu šumu za individualne goste, pa se nedjelju ruča pretvara u pravi doživljaj za cijelu obitelj.

Cijena Međimurskog obeda iznosi 20 eura po osobi.
Cijena kostimiranog vođenja po Bajkovitoj šumi iznosi 6 eura, dok nedjeljom iznosi 3 eura.

Piknik

Piknik u okruženju Bajkovite šume

Nakon napornog i užurbanog tjedna, gužvi i gradske buke… opustite se u mirnom, pitomom i zelenom okruženju. Samo 100 km autocestom iz Zagreba i samo sat vožnje, djeli vas od mirne oaze u Bajkovitoj šumi.

Okupite obitelj, društvo, prijatelje i krenite u Međimurje, a mi ćemo Vam pripremiti dekicu, pribor, košaru punu slasnih lokalnih domaćih proizvoda: meso z tiblice, slanine, sir s vrhnjem, sezonsko povrće, domaći sok od bazge, višnje, butelju vina…a sve to na najčaobnijem mjestu u Bajkovitoj šumi.

4 hrs, $85/person

Catering

Catering Međimurski dvori

Želite li u vlastitom domu, u prostorima tvrtke ili na nekom egzotičnom mjestu organizirati banket ili svečanost?

Više od deset godina, u sklopu Međimurskih dvora, catering se razvija kao zaseban segment ponude, a iz godine u godinu potražnja za tim vidom usluge sve je veća. Praktičnost, dostupnost i cijena zasigurno tome najviše doprinose. Maštovite kreacije bajkovitih okusa i aroma, aranžirane i poslužene strašću našeg osoblja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Botanika

Roštilj

Želite li samostalno prirediti grill party u Bajkovitoj šumi?

U Bajkovitoj šumi smo uredili posebno mjesto  koje možete izjamiti i samostalno priprediti roštilj za obitelji i prijatelje. Pripremiti ćemo sve što Vam je potrebno, a na Vam je da pokažete kakav ste grill majstor i pritom se dobro zabavite. Zatreba li Vam pomoć, tu smo!