Teambuilding

Vaš tim našem je timu na prvom mjestu!

Kreirat ćemo program koji će zadovoljiti vaše profesionalne potrebe i ostvariti želje za zabavom i nezaboravnim provodom! Kulinarsko natjecanje, adrenalinski park, noćna potraga za blagom u šumi, wellness program ili eno-gastro tura s degustacijama samo su neke od mogućnosti!

Javite nam se za detaljne informacije o pojedinoj usluzi te prijedloge individualiziranih programa po mjeri. Rado ćemo osmisliti nešto upravo za Vas!

Možete odabrati jednu aktivnost u trajanju od nekoliko sati koju ćete ukomponirati u svoj postojeći program kao i jednodnevni ili višednevni program koji ćemo kreirati za vas.

 

Aktivnosti

Iz Međimurja sam, pogodi tko sam

Po dolasku u Bajkovitu šumu posjetitelji se podijele u timove. Svaki tim dobije vreće s predmetima. Svaki natjecatelj treba pogoditi što se nalazi u vreći isključivo koristeći osjet dodira i zvuka. Predmeti se razlikuju po teksturi, obliku i namjeni, a svi su povezani s Bajkovitom šumom i Međimurjem. Pobjeđuje onaj tim koji pogodi više predmeta.

Trajanje: 45 minuta

Grupe: do 20 osoba

4 hrs, $85/person

Aktivnosti

Međimurska aromaterapija

Po dolasku u Bajkovitu šumu posjetitelji se podijele u timove.
Svaki tim dobije set od pet mirisa koje trebaju pogoditi, a odnose se na mirise ljekovitog i začinskog bilja. Također, u igri je važno znati koja su ljekovita svojstva biljaka i kako nam mogu pomoći u svakodnevnom životu.

Trajanje: 45 minuta

Grupe: do 20 osoba

Botanika

Aktivnosti

Vilinske štafetne igre

Po dolasku u Bajkovitu šumu posjetitelji se podijele u timove. Vile Bajkovite šume vole kad je u šumi veselo i svugdje odzvanja smijeh. Stoga su pripremile štafetne igre u kojima će biti potrebno prenijeti patuljka u žlici, povući zmaja za rep ili vidjeti tko je brži u pletenju vilinske kose i slično. Ali znajte da to nije sve, vile uvijek imaju još koju igru iznenađenja.

Trajanje: 45 minuta

Grupe: do 45 osoba

Program

Kuhajmo kao Zrinski

Poznato je da hrana (i vino!) povezuju ljude! Dijeleći hranu dijelimo iskustvo. Kuhajući zajedno, stvaramo prostor za zajedničku kreativnost. Hrana i vino čarobni su elementi koji opuštaju i povezuju. U našim programima kombiniramo aktivnosti s elementima natjecanja, izazova, kreativnosti:

 • Timsko kuhanje i večer
 • Cooking Show – prezentacija pripreme gastronomskih specijaliteta
 • Kuharsko Show natjecanje
 • Vinske ceste
 • Gastro ture

4 hrs, $85/person

Program

Adrenalinski & Pustolovni

Koja je čarobna tajna avanturističkih programa? Vraćanje korijenima!
Smjestite grupu ljudi u prirodu i/ili im dajte da se natječu u uzbudljivim disciplinama i zabava je neizostavna! Osim blatnjavih koljena i nasmiješenih lica, vaš tim neizostavno će doći na novu razinu. Suradnja, kreativnost i timski rad podloga su ovih programa i ono što ostaje dugo nakon njih, a uključuju sijedeće aktivnosti:

Timske igre u šumi
Potraga za blagom Zrinskih

Botanika

Program

Kulturni & Zabavni

 Pobudite zaigranost, kreativnost i suradnju kroz igranje uloga iz bajki i mitova, potragu za blagom, natjecanje kao u televizijskom talent-showu! Uživjeti se u novu ulogu i povezati s drugima na novi način zvuči vraški zabavno! A jednom kada se iskuse bliskost i suradnja nužni za pronalaženje blaga, oni se ne zaboravljaju. Čak ni u ponedjeljak na poslu! Izberite između ovih zabavnih aktivnosti:

 • Etno radionice
 • Natjecanje u tradicijskim zanatima Natjecanje u starim sportovima
 • Potraga za blagom na temu povijesti i kulture grada
 • Timske igre na temu hrvatskih legendi
 • Talent – show natjecanja
 • Karaoke natjecanja